...

Школа №5, м. Сєвєродонецьк

Реконструкція (термомодернізація) будівлі середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5, м. Сєвєродонецьк

Адреса: пр. Хіміків, б.18, м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.

Замовник: Департамент будівництва енергозбереження, архітектури та містобудування Луганської обласної державної адміністрації.

З першого вересня, з такого важливого дня для школярів абсолютно всіх класів, діти прийшли в уже знайомі і оновлені стіни їхньої школи. Не може не радувати, що роботу нашої компанії над школою яка виконувалася протягом декількох місяців, оцінили не тільки замовник і співробітники а й діти які в віршах висловили подяку будівельникам і всім хто трудився над об’єктом.

Ви можете спостерігати всі етапи реконструкції, така школа була в процесі її ремонту:

 

 

Наша компанія сучасна. Архітектурна візуалізація дозволяє уявити майбутню споруду у вигляді графічного об’єкта який можна розглянути з усіх боків і в найдрібніших деталях. Використовуючи фотореалістичні зображення, ви можете побачити, як буде виглядати наш об’єкт.

На даному проекті ви можете побачити один з наших об’єктів: «Реконструкція (термомодернізація) будівлі середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 м Сєверодонецьк Луганської області». Візуалізація допомагає нам наперед оцінити всі за і проти, і подивитися як же буде виглядати готовий об’єкт.

Завершений етап:

 

 

Поділитися
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.